T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ANTAKYA - Antakya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi

TARİHÇEMİZ

Okulumuz 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında Hatay'ın merkez ilçesi Antakya Narlıca mahallesinde Hatay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim– öğretime başlamıştır. Hayır, kurumu görüşü ve 08.01.2015 tarihli olur ile başında bulunan "Hatay" ismi "Antakya" olarak değiştirilmiş ve Antakya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi olmuştur.

Anadolu İmam Hatip Lisesi programıyla eğitim-öğretime başlayan okulumuz, 2017 -2018 Eğitim- öğretim yılından itibaren Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan proje okulu statüsüne alınmıştır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuzda Hafızlık Pekiştirme Sınıfı ve Spor Sınıfımız Açılmıştır.  Antakya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.

Yayın: 01.06.2020 - Güncelleme: 23.01.2023 09:37 - Görüntülenme: 983