T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ANTAKYA - Antakya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bestami BİLGİN - Müdür Başyardımcısı

1978 yılında Antakya´da doğdu. İlkokulu Tahtaköprü İlkokulu´nda, Ortaokul ve Liseyi Hatay İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. 2001 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında İmam- Hatip olarak göreve başladı. (2001-2014)  2013 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden, 2014 yılında Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Kurum değiştirerek öğretmenliğe geçti. HATAY/ Hassa- Aktepe İmam Hatip Ortaokulunda 2014-2016 yılları arasında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve aynı okulda 2016-2018 yılları arasında Müdür yardımcı olarak görev yaptı. 2018 yılında Antakya Tanışma İmam Hatip Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapmaya başladı. Aynı yıl okulumuz Antakya Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2021 yılında aynı okulda Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirildi. Halen okulumuzdaki görevine devam etmekte olan Bestami BİLGİN evli ve dört çocuk babasıdır.