Şevket GÜZEL - Pansiyon Müdür Yardımcısı

1974 Yılında Reyhanlı İlçesinde doğan Şevket GÜZEL İlkokulu Ahmetbeyli Köyü İlkokulu, Ortaokulu Reyhanlı Ortaokulu, Lise öğrenimini Reyhanlı Lisesi´nde tamamladı. 1989 yılında girdiği Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden 1993 yılında mezun oldu. 1994 yılında Çorum İli Alaca İlçesi Sarısüleyman İlköğretim Okulu´nda Milli Tarih Öğretmeni olarak göreve başladı. 1997 yılında atandığı Kilis İlinde sırasıyla Mehmet Uluğ Can Lisesi ve Ekrem Çetin Lisesi´nde Tarih öğretmenliği, Hasan Ünlükahraman İlköğretim Okulu´nda Müdür Yardımcılığı, Mehmet Zelzele Fen Lisesi´nde Tarih Öğretmenliği ve Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulunan Şevket GÜZEL 2016 yılında Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne Tarih Öğretmeni olarak atandı. Şubat 2017 yılında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanan Şevket GÜZEL, evli ve 4 çocuk babası olup iyi derecede Arapça bilmektedir.